Impresszum

Ez az oldal azért jött létre, hogy segítse a szakdolgozatuk elkészítésében azokat, akik ennek során kutatómunkát végeznek és ehhez internetes kérdőívet szeretnének használni. Az oldal másodlagos célja a fejlesztő munkájának bemutatása, ahhoz referencia pont nyújtása.

Az oldal nem üzleti vállalkozás, térítés ellenében semmiféle szolgáltatást nem nyújt és nem kínál. Minden, az oldalon elérhető szolgáltatás, funkció térítésmentesen (ingyenesen) vehető igénybe.

Amennyiben az oldal használatához segítségre van szüksége, kérem, elsősorban a Facebook oldalon található bejegyzéseket nézze át!

Üzemeltető:

Dovalovszki Tamás magánszemély

Elérhetőség:

Elektronikus levélben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonon: (70) 533-1684

Facebook: https://www.facebook.com/kutatomunka

Tárhely szolgáltató:

Netmask Interactive Kft.
Weboldal: https://www.netmask.hu/
Telefon: (1) 646 4921
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

További projektjeim:

 • Szegedi Hírek

  Hírportálok szegedi vonatkozású hírei egy helyen. A szegedhir.hu egy automatikusan működő hírportál, mely saját híreket nem tesz közzé, hanem a beállított híroldalak híreit veszi át és jeleníti meg. A hírek átvétele során a portál esetenként szűrőt, vagy szűrőket is alkalmaz.
   
 • Wordpress Creator

  Ez az alkalmazás lehetőséget ad arra a Wordpress plugin, vagy widget fejlesztőjének, hogy az alapokat egy generátoron keresztül készítse el. Az oldalon generált plugin, vagy widget telepíthető, futtatható, távolról frissíthető, abban beállítások eszközölhetőek és ezeket a beállításokat adminisztrátori felületen kezeli, míg felhasználói oldalon megmutatja. Értelemszerűen a kívánt funkciót nem valósítja meg, "csak" a keretekez biztosítja ehhez.
 • Wordpress fejlesztéseim

  Wordpress fejlesztéseim áttekintő bemutatása és leírása.
   
 • Csokoládé recept

  Pechemre, egyszer az életben csináltam kislányomnak csokoládét. Azóta állandóan napirenden van a kérdés. Hogy azért mert finom, vagy azért mert én csinálom? Ki tudja? Talán nem is kell feszegetni. Mindenesetre az eredmény mégiscsak az, hogy időnként kénytelen vagyok vagy 10 egész percet munkával tölteni a konyhában. (De ez titok!)

Köszönöm, hogy érdeklődik munkám irányt!

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!